Finantatorul Stelei sustine ca infrangerea cu Astra Ploiesti este cauzata de faptul ca fotbalistii gruparii din Ghencea nu au avut o dorinta mare de victorie, dar si pentru ca au tratat partida cu superficialitate.

"Am ratat o sansa importanta de a ocupa locul I, sunt dezamagit de aceasta infrangere. Avem cel mai valoros lot din tara, dar jucatorii nu au vrut sa invinga Astra. Intentionat au facut asta, de nebuni. Ei ce-au zis? 'Mergem la Ploiesti sa ne distram'. Daca pierzi la Astra nu mai e nimic de zis", a declarat Gigi Becali, citat de NewsIn.

Atitudinea lui Stoichita fata de jucatori, dar si lipsa de combativitate a unor fotbalisti sunt alte cauze pentru care Gigi Becali crede ca Steaua a fost invinsa de Astra: "Daca esti echipa mare, bati Astra. Jucatorii nu s-au luptat. Pai, luam noi vreodata bataie de la Astra daca juca Mirel Radoi? Niciodata nu se intampla asta! I-am spus lui Stoichita sa fie militarie la club, mai mult nu am ce sa fac. Am castigat mereu cand echipa a stat in cantonament doua zile inaintea meciului".

Liderul PNG a indicat si care sunt jucatorii a caror prestatie l-a nemultumit: "Pe Toja l-am laudat putin si acum a aratat cat de mare figurant este el. Cu Astra a facut piruete, a fost titirez, dar fotbalul nu se joaca asa, pe gimnastica, pe balet. Am avut axul central distrus, iar Tanase nu este inca la capacitatea sa fizica maxima".

Altfel, Becali a precizat ca exista posibilitatea ca Steaua sa transfere un atacant de la FC Sevilla: "Jose del Nido a venit in Romania pentru a se intalni cu mine. La dineul oficial pe care l-au dat cei de Unirea Urziceni, Del Nido a trimis 2-3 oficiali de la FC Sevilla. Mi-a aratat un ceas cu toate trofeele cucerite de FC Sevilla si mi-a spus ca atunci cand o sa cucereasca titlul in Primera Division o ma cheme la festivitatea de premiere. Nu am incheiat niciun parteneriat de transferuri cu Del Nido, dar i-am cerut sa-mi dea un atacant, orice atacant pe care vrea el sa-l dea. Nu e vorba de Chevanton, cel care e posibil sa fie imprumutat la Atalanta. Ăsta are salariu de 1.700.000 de euro pe sezon".

Patronul gruparii din Ghencea s-a referit si la partida din etapa a 15-a, cea cu liderul Ligii I, FC Vaslui: "Vom intalni o echipa buna si sunt sigur ca fotbalistii se vor mobiliza altfel in acest meci. Lacatus e baiat bun si a avut si noroc de cand a ajuns la Vaslui". Steaua va intalni FC Vaslui, duminica, de la ora 20:00, intr-un joc din etapa a 15-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.