Boxerul mexican Francisco Rodriguez, in varsta de 25 de ani, a murit la doua zile dupa meciul pentru centura pusa in joc de Federatia Nord-americana la categoria super-cocos, a anuntat, luni, promotorul Dominic Pesoli.

Rodriguez a boxat cu Teon Kennedy in Philadelphia, meciul fiind intrerupt de arbitru in repriza a 10-a, din cauza inferioritatii clare a mexicanului.

Promotorul sau a anuntat ca, inainte sa fie scos din ring, boxerul si-a pierdut cunostinta din cauza loviturilor foarte puternice pe care le-a primit.

Rodriguez a fost transportat la un spital de urgenta si supus unei interventii chirurgicale pe creier, dar nu si-a recapatat cunostinta. Dupa doua zile, medicii au constatat decesul, relateaza NewsIn, citand AFP.

Mexicanul era cunoscut sub numele de "Copilul Aztecilor" si trecuse la profesionism in anul 2005. In anul 2001, pe cand inca boxa la amatori, a obtinut premiul "Manusa de Aur", care recompensa cel mai bun boxer din tara sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.