Goian, fata de care Steaua are o datorie de 20.000 de euro, spune ca cei din conducerea Stelei sunt lipsiti de bun simt in relatia cu fostii jucatori din Ghencea.

"De ce sa ii caut eu? Ei trebuiau sa ma sune, ca au numarul. Daca aveau probleme cu banii, puteau sa-mi zica. Dar sunt niste zdrente si perversi, ce sa vorbesc eu cu Argaseala? Eu sa il caut? E un pervers si atunci am sa ma comport si eu ca atare. Bine, Argaseala este o persoana cu care nu se poate discuta prea multe pentru ca nu face parte din acest peisaj numit Steaua. Nu are nici o treaba!", a spus Goian pentru Prima TV, citat de sport.ro

In replica, Argaseala i-a reamintit lui Goian ca "zdrentele i-au platit avionul spre Palermo".

"Aceste atacuri, care repeta altele de acum cateva saptamani, arata ca simte lipsa comunicarii cu presa de la noi. Acest gest "frumos" este raspunsul pe care trebuia sa-l dea la telefoanele pe care i le-am dat si la care nu a raspuns, preferand, de fiecare data, sa comunice doar prin intermediul avocatului. Aceste "zdrente si perversi" sunt aceiasi care au venit seara tarziu, la rugamintile lui disperate, pentru a-i intocmi contractul de transfer si care i-au pus la dispozitie un avion privat pentru a se deplasa urgent la Palermo. Facerea de bine este inca o data rasplatita! Ii doresc sa aiba parte doar de lucruri bune si de oameni care sa-i fie pe plac. O merita din plin!" se arata in comunicatul de presa postat de Valeriu Argaseala pe site-ul oficial al Stelei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.