Fostul tehnician al lui Dinamo, Ioan Andone, a declarat ca ia in considerare o eventuala oferta din partea conducerii gruparii din Stefan cel Mare, dar este pregatit sa preia si alte echipe.
"Daca va veni oferta de la Dinamo, bine, insa daca va veni alta din afara, ma voi urca in avion, nu mai astept. Asta e viata antrenorilor, daca stau o luna pe bara, parca sunt somer. Am incheiat socotelile cu Al-Ahli Dubai, insa s-ar putea sa ma intorc in acea zona, pentru ca am o oferta. Din tara nu m-a cautat nimeni, mie imi plac provocarile, desi ultima mea experienta nu a fost prea reusita. Mai am o propunere din Ucraina, dar care e valabila din ianuarie", a spus Ioan Andone, care a fost prezent la meciul Dinamo II-Dunarea Galati, informeaza NewsIn.

Andone s-a referit si la meciul dintre FC Timisoara-Dinamo, din etapa a 14-a a Ligii I: "Dinamo nu porneste ca favorita, deoarece banatenii au o echipa foarte buna. Titlul se va juca pana in ultima etapa, dar campionatul se va castiga numai pe teren. La anumite meciuri ar fi bine sa vina arbitri straini".

Dinamo va intalni FC Timisoara, luni, in deplasare, de la ora 20:45, intr-un meci din etapa a 14-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.