Anchetatorii germani au anuntat, vineri, ca 200 de meciuri disputate in 9 tari sunt suspecte ca au fost trucate de mafia pariurilor, iar printre acestea se afla trei intalniri din Liga Campionilor si 12 din Liga Europa, informeaza AFP.
Autoritatile au precizat ca 32 de partide s-au disputat in Germania, dar niciuna in Bundesliga, insa patru din liga secunda, trei din a treia divizie, iar 23 de meciuri din ligile regionale si nivelurile inferioare. Parchetul din Bochum a adaugat ca sunt suspecte si doua meciuri in care s-au intalnit echipe Under 19, potrivit NewsIn.

De asemenea, suspecte sunt si partide din prima divizie din Croatia, Slovenia, Ungaria, Belgia, Austria si Turcia, care are cele mai multe cazuri, 29.

Anchetatorii au precizat ca sumele castigate de pariori se cifreaza la milioane de euro.

Aproape 300 de politisti au fost implicati in ancheta care a dus la arestarea a 15 persoane in Germania si doua in Elvetia. Perchezitii s-au mai facut, in acelasi timp, si in Marea Britanie si Austria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.