Fundasul lui Inter Milano si, totodata, capitanul nationalei Romaniei, Cristian Chivu, figureaza printre marile nume ale fotbalului mondial care nu vor juca la turneul din Africa de Sud.

"Inca un jucator de top, reprezentant al campionatului italian, care nu prinde Mondialul. Titular la Inter si lider al generatiei sale in reprezentativa Romaniei, Chivu si coechipierii sai, printre care si atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, au ratat sansa de a participa in premiera la o editie de campionat mondial. Grupa Romaniei din preliminarii a fost printre cele mai dificile, iar Franta si Serbia au confirmat statutul de favorite. Cu toate acestea, nationala condusa de Chivu a terminat sub Austria si Lituania, ceea ce era de neinchipuit la inceputul campaniei", titreaza Eurosport.

In primul "11" al unei posibile echipe ideale care va rata prezenta la turneul final din Africa de Sud se mai regasesc nume precum Ibrahimovici (Suedia), Arsavin (Rusia), Ivan Cordoba (Columbia), Cech (Cehia), Adebayor (Togo) sau Modric (Croatia), potrivit NewsIn.

Romania a terminat pe locul 5 in Grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Modiale din 2010 si a ratat pentru a treia oara consecutiv calificarea la o competitie de asemenea anvergura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.