Fostul tehnician al Stelei si al lui Dinamo, Walter Zenga, actualmente antrenorul lui Palermo, a devenit, joi, tatal unei fetite numita Samira, eveniment cu ocazia caruia a fost felicitat atat de elevii sai, cat si de conducatorii clubului sicilian, informeaza Corriere dello Sport.
Zenga, in varsta de 49 de ani, este casatorit din 2005 cu romanca Raluca Rebedea, iar micuta Samira este primul copil al cuplului. Fostul portar al lui Inter Milano mai are trei baieti din cele doua mariaje pe care le-a avut in trecut, potrivit NewsIn.

Cu ocazia nasterii primei sale fetite, tehnicianul italian a fost felicitat de presedintele lui Palermo, Murizio Zamparini, dar si de jucatorii sai.

Altfel, dupa 12 etape disputate in Serie A, formatia la care activeaza si fundasii romani Dorin Goian si Cristian Melinte ocupa locul 11 in clasament. In urmatoarea runda, Palermo primeste vizita fostei echipe pregatite de Zenga, Catania, in derby-ul Siciliei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.