Conducerea Universitatii a decis, joi, sa ceara FRF, dar si clubului CFR Cluj rejucarea meciului din sferturile Cupei Romaniei, deoarece considera ca rezultatul final a fost stabilit de "grave greseli de arbitraj", transmite NewsIn.
"Dupa gravele greseli de arbitraj din partida de miercuri-seara, conducerea Universitatii a decis sa ceara Federatiei, dar si clubului CFR Cluj rejucarea meciului, al carui rezultat a fost practic stabilit de erorile brigazii de arbitri", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial.

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, dupa eliminarea din Cupa Romaniei in fata lui CFR Cluj, ca brigada condusa de Alexandru Tudor a favorizat formatia adversa, care este sustinuta la nivel inalt si este obisnuita sa castige meciuri cu ajutorul arbitrilor.

Gazdele au inscris in minutul 10, cand Florin Costea, aflat la limita ofsaidului, a trimis pe jos dupa o deviere a lui Soava, dar golul a fost anulat pe motiv ca atacantul Craiovei se afla in afara jocului. Asistentul Ghinguleac nu a ridicat fanionul, decizia fiind luata de Alexandru Tudor. De asemenea, oficialii Universitatii Craiova au contestat valabilitatea reusitei argentinianului Dubarbier, din cauza ca Traore, care se afla in situatie de ofsaid, s-ar fi interpus pe directia sutului si astfel l-ar fi incomodat pe portarul Silviu Lung jr.

CFR Cluj s-a impus miercuri, scor 1-0, pe terenul Universitatii Craiova, la meciul de debut al antrenorului Andrea Mandorlini, si s-a calificat in semifinalele competitiei. Partida a fost arbitrata de o brigada compusa din centralul Alexandru Tudor, care a fost ajutat de asistentii Bogdan Velicu si Radu Ghinguleac.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.