Saturat de conflictul cu fanii Stelei, Gigi Becali incearca sa stapaneasca furia acestora in ceea ce il priveste prin o serie de schimbari, dintre care cea mai importanta este permisul suporterilor sa intre fara buletin la Peluza Nord.
Afland ca la initiativa mai multor grupuri de la Peluza Nord a fost creata Asociatia Ligii Suporterilor Stelisti (ALSS), Becali a a decis sa o sustina, "pentru a nu mai fi injurat de suporteri".

Prin acest demers, Becali vrea sa obtina doua lucruri: regruparea unei galerii care sa dea tonul incurajarilor pe stadion, iar cel de-al doilea, si poate cel mai important, controlul fanilor asupra zonei. "La Peluza Nord se va intra fara buletin. Am luat aceasta decizie pentru ca echipa are nevoie de o galerie. Totul va fi sub raspunderea Ligii Suporterilor, nu va fi responsabilitatea mea", a marturisit patronul Stelei pentru ProSport.

Astfel, pensionarii, elevii si studentii au parte de un tratament special: primesc bilete gratuit, doar prin simpla prezentare a buletinului si au prioritate in fata celorlalti suporteri ai Stelei.

Cititi mai multe in ProSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.