Atat CFR Cluj, cat si Gloria Bistrita au, in acest week-end, sansa de a egala cea mai buna performanta realizata de o echipa romaneasca in Cupa UEFA Intertoto, calificarea in turul trei.

Dupa ce sambata trecuta, in cel mai important joc din istoria feroviarilor clujeni, elevii, sau daca vreti colegii lui Dorinel Munteanu au invins Athletic Bilbao cu 1-0, ardelenii joaca in aceasta seara pe "San Mames" de la ora 22.00 (in direct la Antena 1), cu intentia declarata de a se califica.

"Trebuie sa ne jucam sansa pana la capat", a declarat inaintea plecarii spre Tara Bascilor tehnicianul clujean, fostul stelist fiind singurul jucator al echipei patronate de Arpad Paszkany care a mai jucat un meci "European". In cazul in care elimina Bilbao, CFR va juca pentru un loc in semifinalele Cupei UEFA Intertoto cu invingatoarea din "dubla" St. Etienne - Neuchatel Xamax. In tur, pe terenul francezilor, scorul a fost 1-1.

Sanse de calificare in turul trei are si cealalta reprezentanta a noastra, Gloria Bistrita, care porneste in returul cu croatii de la Slaven Belupo cu handicapul acelui 2-3 inregistrat cu o saptamana in urma. Asadar, duminica, de la ora 17.00, echipa unui alt reprezentant al Generatiei de Aur are nevoie de un
1-0 sau 2-1 pentru a aduce la Bistrita, in turul trei, o alta echipa spaniola celebra, Deportivo La Coruna, ca si calificata in turul trei dupa 3-0 cu sarbii de la Buducnost.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.