Fostul baschetbalist Dennis Rodman a fost retinut temporar de politie, in Germania, unde participase la o petrecere privata, dupa ce a plecat de la hotelul in care a stat fara sa plateasca, informeaza cotidianul spaniol Marca.
Conform politiei, fostul baschetbalist a fost oprit pe autostrada A45, dupa ce conducerea hotelului a anuntat ca acesta nu platise factura. "S-a comportat amabil. Ne-a spus ca se grabea sa prinda avionul de 9:55 de la Frankfurt", a povestit agentul care l-a retinut pe Rodman, Ralf Volk.

Amenda primita de Rodman a fost de 1.700 de euro si a fost achitata de un apropiat al fostului sportiv, in timp ce factura pentru petrecere si pentru hotel a fost de 3.400 de euro, relateaza NewsIn.

Dennis Rodman are 48 de ani si a fost cel mai bun jucator din NBA pe faya defensiva timp de 7 ani, un record neegalat pana in prezent.

Americanul a ajuns pe primele pagini ale ziarelor si in urma relatiilor avute cu Madonna sau Carmen Electra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.