Portarul Gianluigi Buffon a afirmat, vineri, ca se va retrage din activitate atunci cand nu o sa mai evolueze pentru echipa nationala, informeaza editia online a Gazzetta dello Sport.
Portarul lui Juventus va evolua sambata, cu ocazia partidei cu Olanda, pentru a o suta oara pentru echipa nationala a Italiei. El a avut febra, dar s-a refacut rapid si a reusit sa se antreneze alaturi de restul lotului in L'Aquila, regiune afectata recent de un cutremur.

"Am facut tot posibilul sa fiu aici. Este frumos ca am ajuns la 100 de meciuri, este un numar frumos. Echipa nationala este foarte importanta pentru mine si conteaza foarte mult pentru viitorul carierei mele. Atunci cand nu voi mai fi convocat, inseamna ca sunt foarte aproape de retragere", a spus Buffon, potrivit NewsIn.

Acesta a adaugat ca va mai juca in urmatoarele meciuri ale lui Juventus din Liga Campionilor, dupa care ar putea sa se opereze la genunchiul drept.

Gianluigi Buffon, in varsta de 31 de ani, evolueaza din 2001 la Juventus, cand a fost achizitionat de la Parma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.