Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a fost amendat cu 20.000 de lire sterline de Federatia Engleza de Fotbal (FA) si suspendat pentru urmatoarele doua meciuri, informeaza site-ul oficial al forului.
Comisia de Disciplina din cadrul FA a decis ca pe langa amenda, Ferguson sa nu mai aiba dreptul sa stea pe banca tehnica a echipei sale in urmatoarele patru meciuri, dar doua dintre ele au fost suspendate pana la finalul sezonului 2010-2011, informeaza NewsIn.

Ferguson a fost judecat pentru ca l-a criticat pe arbitrul Alan Wiley dupa meciul cu Sunderland, disputat la 3 octombrie.

Antrenorul lui Manchester United va sta in tribune la partidele cu Everton, de pe teren propriu, si Portsmouth, din deplasare.

"Toti membrii stiu care sunt meritele lui Sir Alex Ferguson in acest sport, iar acest lucru ii da responsabilitati mai mari. Declaratiile lui, chiar daca a admis ca a gresit, sunt total deplasate si nepotrivite. Nu trebuia niciodata sa spuna asa ceva", a spus seful comisiei, Peter Griffiths.

Cele doua etape suplimentare de suspendare vor fi activate automat in cazul in care Ferguson va fi gasit vinovat intr-un caz similar pana la finalul sezonului viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.