Mircea Lucescu, antistelist convins, si Emeric Ienei, unul dintre simbolurile Stelei, se contrazic cu vehementa pe marginea acestei ipoteze.
Discutia privind eventualele titluri furate de Steaua in trecut isi are originile in golul marcat din ofsaid flagrant de Pantelis Kapetanos, in partida Steaua - Unirea Alba Iulia, scor 2-0. Astfel, in timp ce Mircea Lucescu invoca titluri pe care Steaua i le-a scos pe nedrept din palmares in anii dinaintea schimbarii regimului politic, Emeric Ienei prezinta argumentul performantelor europene.

"Da, Steaua mi-a furat patru titluri! Patru titluri pe care trebuia sa le castig eu! Vorbiti cu toti arbitrii din acele vremuri. Ma refer numai la meciurile directe. Apoi, uitati-va ca, atunci cand eram la Rapid, am avut 1-0 cu Steaua. M-au egalat in minutul 94! Domnul Chivulete stie de ce!", a declarat Lucescu pentru ProSport.

Meciul la care acesta face referire este duelul direct cu Rapidul din editia 1997-1998, antrenat de el la acea vreme, cand Steaua a obtinut doua egaluri, 2-2 si 1-1 in Giulesti, golul reusit de Ciocoiu fiind marcat in prelungiri. De altfel, partida a ridicat multe semne de intrebare pe atunci. Ulterior, Steaua avea sa castige titlul cu doua puncte avans, ca urmare a memorabilului 2-2 facut de Rapid la Craiova in ultima runda.

Ienei raspunde: "Mircea, adu-ti aminte!"

"Ce nerusinat spune asta? Sper ca este doar o gluma. Mircea Lucescu sa-si aduca aminte faptul ca Steaua a castigat Cupa Campionilor, si nu din intamplare, pentru ca a mai jucat apoi o finala si o semifinala"
, a declarat, la randul sau, Emeric Ienei.

Cititi mai multe in ProSport.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.