Antrenorul lui Corinthians, Mano Menezes, a declarat ca oficialii clubului a ajuns la un acord verbal cu Roberto Carlos, fostul international urmand sa ajunga la gruparea braziliana la inceputul anului viitor, informeaza presa portugheza.
"Avem acordul verbal al lui Roberto Carlos pentru a veni la Corinthians la inceputul lui 2010. Negocierile cu el vor continua, trebuie sa punem totul la punct pentru ca intelegerea sa se parafeze cat mai repede", a spus Menezes.

In varsta de 36 de ani, Roberto Carlos a afirmat ca vrea sa paraseasca la finalul anului pe Fenerbehce Istanbul: "Eu sunt la al treilea sezon in Turcia si am decis sa plec in decembrie. Am 36 de ani, pot sa mai joc inca doi. Mi-ar placea sa ma intorc in Brazilia si sa evoluez la o echipa de acolo".

Fotbalistul mai are o propunere si de la presedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, care il doreste intr-o functie de conducere a clubului.

La gruparea braziliana, care va sarbatori centenarul anul viitor, Roberto Carlos se va intalni cu bunul sau prieten Ronaldo, impreuna cu care a evoluat cu succes la Real Madrid si la nationala sud-americana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.