Gigantul Google a fost condamnata de un tribunal din Sao Paulo (Brazilia) sa ii plateasca 500.000 de dolari pilotului Rubens Barichello, pentru ca a folosit ilegal imaginea sa pe una dintre retelele de socializare ale companiei.
Suma finala pe care firma ar putea ajunge sa o plateasca se ridica la 700.000 de dolari, pentru ca Google trebuie sa plateasca inca 590 de dolari pe zi pana la retragerea imaginii pilotului de pe reteaua de socializare (n.r. Orkut), relateaza NewsIn citand AFP.

Conform presei braziliene, pe reteaua Orkut, care este foarte populara in tara sud-americana, au aparut peste 300 de profile false ale pilotului de Formula 1. Cei de la Google nu au declarat nimic dupa aflarea sentintei, dar exista posibilitatea sa faca apel.

Rubens Brichello a concurat in acest sezon din Formula 1 pentru scuderia Brawn GP si a terminat pe locul 3 in clasamentul mondial, dupa britanicul Jensen Button si germanul Sebastian Vettel.

Din 2010, Barichello va concura pentru echipa Williams.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.