In urma rezultatului, Dinamo a acumulat 22 de puncte si se afla pe locul 6, in timp ce giulestenii ocupa pozitia a treia, cu 23 de puncte
Dinamo a obtinut o remiza, pe teren propriu cu Rapid, in derby-ul etapei a 13-a, gratie unui gol marcat in minutul 88 de veteranul Claudiu Niculescu, dupa ce a ratat mai multe ocazii decat adversarul si a trimis de doua ori mingea in bara, relateaza NewsIn.

0-1, min. 3: Ionita a inscris din cadere, dupa ce Moti a respins slab centrarea lui Herea de pe partea stanga.

1-1, min. 88: Claudiu Niculescu a sutat din alunecare, cu dreptul, de la marginea careului, iar Bornescu nu a avut timp de reactie, fiind mascat de fundasii sai. In minutul 40, Andrei Cristea a ramas singur cu Bornescu, insa mingea trimisa din 8 metri a lovit vinclul portii rapidiste.

Dinamovistii au avut parte de o alta mare ratare, in minutul 54, cand lovitura de cap a lui Adrian Cristea a lovit transversala.

In minutul 52, arbitrul Hategan a fost nevoit sa opreasca jocul pentru cateva secunde, deoarece un spectator a aruncat cu un telefon pe gazon. Obiectul a fost predat observatorului partidei. Formatia giulesteana a fost incurajata de aproximativ 400 de suporteri, care 's-au duelat' permanent cu oponentii lor din Stefan cel Mare. Ambele galerii au aprins torte si fumigene de-a lungul primei reprize.

  • Manea: "Am obtinut un punct important cu Dinamo, iar asta ne ajuta sa ramanem intre primele locuri"

Antrenorul gruparii Rapid, Nicolae Manea, a declarat, duminica, la finalul remizei cu Dinamo, ca rezultatul este echitabil si foarte important in perspectiva luptei pentru castigarea titlului de campioana a Romaniei: "Am fost foarte aproape sa castigam, insa, trebuie sa fiu corect, Dinamo a facut un joc bun. S-a jucat deschis, s-a jucat fotbal. Este un punct important obtinut cu Dinamo si care ne ajuta sa ramanem in primele locuri. As fi vrut sa castig cu 1-0 norocos, am avut sansa azi. Nu stiu de ce trebuie sa facem tragedie la egal, cu un punct poti castiga campionatul sau poti retrograda, cum sa nu imi convina un punct la Dinamo?".

  • Cornel Dinu: "Jocul lui Dinamo s-a apropiat de multe ori de ceea ce ne dorim"

La randul sau, directorul tehnic al formatiei Dinamo a declarat ca echipa ros-alba a dominat clar meciul si a prestat un joc de calitate, dar a avut ghinion la ocaziile create: "Jocul lui Dinamo s-a apropiat de multe ori de ceea ce ne dorim. Am avut 12 ocazii clare de a marca, desi am inceput ezitant meciul. Am comis doua greseli nepermise in aparare, dar e de admirat faptul ca echipa a jucat in continuare. Rezultatul este nedrept dupa numarul de ocazii pentru ca Rapid a avut o singura situatie de a marca in partea secunda. A fost vorba si de o pripeala in fata portii, de concentrare. Remarc atasamentul publicului chiar daca echipa a fost condusa 87 de minute".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.