Atacantul dinamovist Florin Bratu a declarat, vineri noapte, ca recuperarea sa a durat mai mult decat trebuia din cauza greselilor facute de doctorii romani si recomanda sportivilor cu probleme medicale sa mearga in strainatate pentru tratament.
"Acum pot sa spun si eu ca sunt bine. Mai am sa ma pregatesc fizic si cu echipa si sunt pe ultima suta de metri. Au fost ceva probleme cu recuperarea mea, s-a gresit undeva. Sunt foarte bucuros ca i-am gasit pe oamenii astia din Italia si tin sa le multumesc pe aceasta cale ca m-au pus pe picioare. Ii sfatuiesc pe cei care vor avea probleme sa se duca afara, pentru ca in Romania nu se stie cum sa se faca recuperearea. Nu e vorba de conditii, ci de stiinta. Fiecare jucator, fiecare om are organismul lui si trebuie sa stii cum sa-l iei", a spus Bratu, la revenirea din Italia, unde s-a tratat la o clinica din Roma.

Florin Bratu s-a accidentat la 17 octombrie 2008, in timpul meciului cu CFR Cluj, cand a suferit o entorsa la genunchiul drept cu afectarea ligamentelor si de atunci, nu a mai evoluat deloc, scrie NewsIn.

Jucatorul a mai spus ca sufera din cauza faptului ca nu a putut sa isi ajute echipa, care a trecut prin momente nefaste in ultima perioada. "Sufar in primul rand ca nu joc si in al doilea rand ma doare sufletul ca echipa nu merge, dar sunt resurse si speram sa ne revenim. Parerea mea este ca in acea dubla mansa, Galata a fost mai buna si si-a aratat valoarea, a fost peste noi. Nu cred ca au fost indolenti colegii mei, cred ca atat au putut. Am prins o zi nefasta, dar speram sa fie bine in urmatoarele doua meciuri din Liga Europa. Atata timp cat mai sunt sanse teoretice, trebuie sa ne agatam de ele. Poate daca jucam eu si Marius Niculae, pentru ca si el s-a accidentat mai recent, era altfel, aduceam un plus echipei", a explicat Bratu.

Dinamo a pierdut dubla mansa cu Galatasaray din faza grupelor Ligii Europa cu scorul de 1-7, 1-4 in deplasare si 0-3 pe teren propriu. Dupa patru etape disputate in Grupa F, Dinamo se afla pe locul 3, cu 3 puncte, si are sanse minime de calificare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.