Angelo Niculescu, cel mai in varsta tehnician din Romania, face o analiza dura a fotbalului romanesc.
Considerat parintele temporizarii din fotbalul autohton, Angelo Niculescu, in varsta de 88 de ani, a reusit sa duca nationala Romaniei la Cupa Mondiala din 1970 iar in 1972, tot cu el la timona, prima reprezentativa a ajuns intre primele opt in Europa.

Intrebat ce parere are despre Dan Petrescu, antrenorul momentului in Romania, Niculescu a declarat pentru Libertatea ca acesta este “in capul listei antrenorilor care se dau in spectacol in timpul meciului. E gura mare, dar ca el sunt multi altii. Nu-mi place cum se manifesta acesti antrenori in timpul jocului, mi se face greata. Din pacate, nu invatam ce trebuie de la altii!”.

Angelo Niculescu nu i-a iartat nici pe fotbalisti: “Jucatorii habar n-au de regulamente, ei nici nu le-au vazut, d-apoi sa le mai fi si citit! Lipsa de studiu e aproape generalizata la nivelul fotbalistilor de astazi”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.