Faptul ca nu are si un baiat l-a macinat toata viata pe patronul clubului Steaua, care acum asteapta cu nerabdare nepotei de la cele trei urmase ale sale.
“M-am bucurat foarte mult pentru nasterea celor trei fete, dar recunosc ca mi-as fi dorit tare mult si un baiat. Un nepot din partea lor ar stinge acest of. M-ati vedea tot timpul cu el de mana, indiferent unde as merge”, s-a destainuit Gigi Becali ziarului Libertatea.

Latifundiarul din Pipera a precizat apoi ca nu va mai vinde clubul Steaua si ca-l va ceda nepotilor sai. “Steaua o voi lasa nepotilor mei!”, a decretat Becali, dupa care a adaugat: “Vreau sa am nepoti mari, cat eu inca sunt in putere. La 75 de ani, mi-as dori sa am nepoti de 21-22 de ani, ca sa-i invat pana atunci toate lucrurile pe care le stiu si sa le las lor pe mana clubul Steaua. Bine, eu sper sa traiesc pana la 90 de ani, dar pe la 75 de ani vreau sa le dau lor Steaua”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.