Atacantul roman a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchiul drept, vineri dimineata, fiind nevoit sa lipseasa de pe teren aproximativ o luna,
Jucatorului i s-a efectuat o artroscopie, la o clinica din Florenta, pentru a-i rezolva leziunea la meniscul genunchiului drept. Echipa medicala a decis joi ca Mutu sa fie operat, dupa ce atacantul roman a simtit dureri in meciul de miercuri, dintre Fiorentina si Debrecen, scor 5-2, in care a marcat un gol, relateaza Fiorentina.it.

Astfel, jucatorul Fiorentinei va lipsi de pe teren in jur de patru saptamani si va fi apt de joc pentru meciul din 6 decembrie, dintre Fiorentina si Atalanta. Mutu va rata meciurile cu Udinese, Parma si Inter Milano, din Serie A, dar si confruntarea cu Olympique Lyon, programata la data de 24 noiembrie, in etapa a 4-a Ligii Campionilor, relateaza NewsIn.

In cel mai bun caz, fotbalistul ar putea reveni pe teren la partida dintre Inter si Fiorentina, din 29 noiembrie, potrivit presei italiene.

Mutu, in varsta de 30 de ani, a fost operat in acest si la genunchiul stang, din cauza unor probleme similare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.