Capitanul lui Real Madrid, Raul Gonzalez, a afirmat ca nu este deranjat de faptul ca la ultimele partide a fost rezerva, deoarece decizia ii apartine antrenorului Manuel Pellegrini, informeaza site-ul oficial al gruparii spaniole.
"Nu stiu daca voi juca in derby-ul cu Atletico Madrid, antrenorul va decide maine. Echipa s-a descurcat bine in ultimele doua partide, dar mereu trebuie sa fie in cea mai buna forma si sa profite de fiecare sansa pe care o are. Eu nu trebuie sa ma intreb de ce am fost rezerva. Sunt doar un alt jucator din acest lot, trebuie sa muncesc. Nu pot sa ma plang de acest sezon, deoarece a fost bun pana acum. Eu trebuie sa fiu pregatit in fiecare zi, iar antrenorul este singurul care decide primul 11", a spus Raul, potrivit NewsIn.

El a comentat si partida cu Atletico: "Mereu este complicat sa joci pe stadionul lor. Echipa evolueaza mult mai bine dupa ce si-a schimbat antrenorul. Meritau sa castige meciul contra lui Chelsea si acum au mai multa incredere, desi au fost eliminati din Liga Campionilor".

Raul a precizat ca Guti, despre care presa a scris ca are un conflict cu Pellegrini, este un jucator foarte important pentru Real, dar acum se recupereaza dupa o accidentare, nu este pedepsit de antenor. Capitanul formatiei spaniole a mai spus ca portughezul Cristiano Ronaldo, care poate lipsi inca o luna, trebuie sa fie calm si rabdator, deoarece numai asa se va recupera complet. Atacantul portughez a plecat joi la Amsterdam, unde va fi consultat de doctorul care l-a operat pe acesta in trecut.

"Nu am avut cum sa uitam meciul cu Alcorcon pentru ca mai avem o partida cu ei, insa acum ne concentram pe intalnirea din campionat. Nu cred ca Atletico va fi afectata de faptul ca nu ne-a invins de zece ani. Stiu sigur ca o sa fie un meci frumos. Nu ne intereseaza meciurile Barcelonei. Noi trebuie sa castigam cat mai multe pentru a ne atinge obiectivele. Antrenorul stie exact ce vrea, dar acum este un proiect nou la club si este greu ca lucrurile sa mearga perfect de la inceput. Nu ne gandim la o posibila criza, ci numai la victorie", a mai spus Raul.

Acesta a adaugat ca nu crede ca fotbalistii valorosi vor evita sa se mai transfere in Spania din cauza faptului ca guvernul a marit impozitul.
Meciul dintre Atletico Madrid si Real Madrid va avea loc sambata, in etapa a 10-a din Primera Division.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.