Unirea Urziceni a reusit un egal cu FC Rangers, scor 1-1, in timp ce atacantul roman Adrian Mutu a marcat un gol in meciul Fiorentina-Debrecen, scor 5-2
  • Grupa E:
Fiorentina - Debrecen 5-2 (Mutu 14, Daineli 52, Montolivo 59, Marchionni 61, Gilardino 74 / Rudolf 38, Coulibaly 70). La gazde, Adrian Mutu a fost integralist.

Olympique Lyon - FC Liverpool 1-1 (Lisandro Lopez 90/Babel 83)

  • Grupa F:
Rubin Kazan - FC Barcelona 0-0

Dinamo Kiev - Inter Milano 1-2 (Sevcenko 21 / Milito 86, Sneijder 89). La oaspeti, Cristian Chivu a inceput ca titular si a fost inlocuit la pauza, in timp ce la gazde, Tiberiu Ghioane a luat loc pe banca de rezerve.

  • Grupa G:
Unirea Urziceni - FC Rangers 1-1 (Onofras 88 / McCulloch 79)

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a apreciat miercuri ca egalul obtinut acasa cu FC Rangers nu este un rezultat corect, pentru ca echipa sa a dominat jocul, in special in repriza secunda: "Rezultatul din acest meci nu este chiar corect, pentru ca Unirea a fost echipa mai buna. In meciul de azi am jucat mai bine decat in tur, dar nu tot timpul echipa mai buna castiga. Pentru locul 2 lupta se da acum intre Unirea, Rangers si Stuttgart si se poate califica oricare. Am crezut ca putem castiga, am dominat meciul si am avut multe ocazii, dar am primit gol impotriva cursului jocului. Am aratat ca o adevarata echipa de Liga Campionilor. Dupa cum am inceput repriza a doua nu credeam ca Rangers va marca. Nu am ce sa le reprosez jucatorilor mei. Sper sa aiba aceeasi atitudine in continuare".

Sevilla - VfB Stuttgart 1-1 (Navas 14 / Kuzmanovic 79)

  • Grupa H:
Arsenal - AZ Alkmaar 4-1 (Fabregas 25, 52, Nasri 43, Diaby 72 / Lens 82)

Standard Liege - Olimpiacos Pireu 2-0 (Mbokani 31, Jovanovic 88).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.