Unirea Urziceni a terminat miercuri la egalitate cu FC Rangers, scor 1-1, in al patrulea meci din Grupa G a Ligii Campionilor, dupa ce Onofras a reusit sa egaleze cu doua minute inainte de final.
UNIREA URZICENI - FC RANGERS 1-1 (Onofras 88/McCulloch 78)
  • Unirea Urziceni: Arlauskis - Bordeanu, Galamaz, Maftei, Brandan - Balan (Onofras 28), Ricardo (Paduretu 81), Apostol - Frunza, Bilasco, Varga (Semedo 81). Antrenor: Dan Petrescu
  • Rangers: McGregor - Whittaker, Willson, Weir, Papac - Naismith, Davis, McCulloch, Thomson (Fleck 85), Lafferthy - Miller (Novo 82). Antrenor: Walter Smith.
  • Cartonase galbene: Bilasco 69/Lafferthy 28, Willson 76, Thomson 80
  • Arbitri: Claus Bo Larsen - Henrik Sonderby, Torben Jensen (toti din Danemarca)
  • Stadion: Steaua; Spectatori: 15.000

Cum s-au marcat golurile:
  • 0-1, min. 78: Lee McCulloch l-a invins pe Arlauskis cu un sut de la 25 de metri, dupa ce mingea a prins pamantul.
  • 1-1, min. 88: Onofras a egalat cu un sut superb la vinclu, de la peste 30 de metri, dupa o deviere a lui Bilasco.

Frunza a ratat o ocazie uriasa in minutul 32, cand portarul McGregor a avut o interventie extraordinara la sutul sau si a respins in corner. Un minut mai tarziu dupa primirea golului Willson a scos cu capul de sub transversala un sut trimis de Onofras.

Arbitrul Bo Larsen si-a pierdut cartonasul galben si si-a dat seama de lipsa acestuia in minutul 76, cand a vrut sa i-l arate lui Willson. Cartonasul a fost gasit de Apostol care i l-a inapoiat centralului.

Potrivit NewsIn, la meci au asistat aproximativ 2.500 de suporteri ai lui Ranger, majoritatea sosind cu autocare escortate de jandarmi.

In timpul pauzei, suporterii scotieni au provocat incidente si au inceput sa arunce cu scaune dupa interventia fortelor de ordine. La inceputul reprizei secunde de la statia de amplificare a stadionului s-a facut apel in limba engleza ca scotienii sa se potoleasca si li s-a atras atentia ca in caz contrar se va intrerupe meciul.

In urma acestui rezultat Unirea a acumulat 5 puncte in Grupa G si se afla in continuare pe locul 2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.