Eroul lui Dinamo de la Iasi a mers la farmacie, de unde a cumparat pentru niste apropiati medicamente indicate atunci cand gripa de tip nou este inca in faza incipienta.
Isteria gripei de tip nou ar putea cuprinde in scurt timp si fotbalul de la noi. Deja exista unele voci care pun sub semnul intrebarii oportunitatea continuarii Ligii 1, in conditiile in care cazurile de infestari cu virusul AH1N1 cresc alarmant. Practic, in acest moment, oricine are simptome asemanatoare celei de gripa porcina devine suspect. Este si cazul unuia dintre membrii familiei Cristea, cel mai in forma fotbalist din lotul lui Dinamo. Unul dintre apropiatii atacantului a simtit o stare febrila, astfel ca Andrei nu a stat prea mult pe ganduri, a dat o fuga la farmacie, pentru a cumpara pastilele prescrise de medic. Paparazzii CANCAN au intrat in posesia chitantei, pe care erau trecute exact medicamentele recomandate, atunci cand gripa este abia la inceput: aspirina, paracetamol si vitaminele C si D.

ProSport a scris astazi ca Romania ar putea lua, in scurt timp, masuri drastice si pe stadioanele de fotbal, in tentativa de a limita raspandirea virusului A/H1N1, al gripei porcine, care devasteaza deja tarile vecine. Dragomir este decis sa mearga chiar pana la intreruperea campionatului daca mai mult de 3 jucatori din Liga I vor fi loviti de gripa porcina.

"Nu sunt specialist in asemenea probleme, dar sunt constient de pericolul pe care-l reprezinta gripa porcina. Desi sper sa nu fie cazul, in conditiile in care cel putin trei jucatori vor fi afectati de sindromul A/H1/N1, campionatul va fi intrerupt", a spus presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal la Sport Total FM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.