Antrenorul lui Real Madrid, Manuel Pellegrini, a declarat ca succesul cu scorul de 2-0 in fata lui Getafe este foarte important pentru moralul elevilor sai, in contextul in care vicecampioana Spaniei nu a obtinut decat un punct in ultimele trei partide oficiale, informeaza site-ul clubului.
"A fost un meci extrem de important pentru noi, deoarece am venit dupa o serie de rezultate negative. Sper ca acest succes ne va ajuta sa obtinem un rezultat pozitiv in deplasarea de la Milano. Fanii nostri aveau nevoie de o asemenea victorie si vreau sa le multumesc pentru suportul pe care ni l-au acordat. De asemenea, doresc sa-i felicit si pe jucatori. Au dat dovada de mult caracter si unitate de grup. Nu cred ca acel cartonas rosu ne-a ajutat, mai ales ca a fost acordat gratuit, iar noi, in acele momente, am fost la conducerea jocului", a spus tehnicianul uruguayan, conform NewsIn.

Pellegrini, despre care presa iberica a scris inaintea confruntarii de sambata ca ar putea fi demis in cazul unui esec, a spus ca nu se gandeste la postul sau: "Nu sunt ingrijorat de ce au spus unii despre noi in ultimele zile. In prezent, ma preocupa doar jocul echipei si ma gandesc numai la ce trebuie sa mai imbunatatim. Avem un start reusit de sezon, ne asteapta in continuare meciuri grele in toate competitiile si, cel mai important, este sa devenim un grup omogen si unit".

Real a trecut sambata, pe teren propriu, scor 2-0, de concitadina Getafe, la care fostul international roman Cosmin Contra nu a fost convocat, intr-o partida contand pentru etapa a 9-a din campionatul spaniol.

Pentru gruparea madrilena, care din minutul 27 a evoluat in inferioritate numerica, dupa eliminarea fundasului Raul Albiol, a marcat o "dubla" atacantul argentinian Gonzalo Higuain (53, 56). In urma acestui rezultat, formatia pregatita de Manuel Pellegrini a acumulat 22 de puncte si se mentine pe locul secund in clasament, la un punct distanta de rivala FC Barcelona.

Real, care in utlimele trei partide oficiale nu a obtinut decat o remiza, scor 0-0, in etapa trecuta, cu Sporting Gijon, va intalni, marti, in deplasare, pe AC Milan, in runda a 4-a din Grupa C a Ligii Campionilor.

Tot sambata, in runda a 9-a din Primera Division, campioana en-titre, FC Barcelona, a remizat in deplasarea de la Osasuna, scor 1-1. Echipa catalana a deschis scorul gratie reusitei lui Keita (72), dar a fost egalata in minutele de prelungiri in urma autogolului fundasului Gerard Pique (90+3).




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.