Americanul Andre Agassi a continuat seria dezvalurilor si a povestit in revista People ca in finala din 1990 de la Roland Garros a pierdut deoarece se gandea ca ii va pica peruca pe care o purta.
"Ma gandeam, ce ar spune daca ar stii de peruca? Ar vorbi doar de peruca si stiu ca nu as fi putut suporta. Bineinteles ca as fi putut juca fara peruca, dar dupa luni intregi de critici, glume, eram deja satul, imi imaginam totul, ce spun despre mine", a explicat Andre Agassi, care a recunoscut ca in acele momente in mintea sa era clar faptul ca indiferent de rezultate lumea ar fi vorbit tot despre parul sau, informeaza cotidianul Marca, citat de NewsIn.

In 1990, la Roland Garros, Andre Agassi a fost invins de ecuadorianul Andres Gomez, scor 3-6, 6-2, 4-6, 4-6.

Fostul lider mondial al ATP a recunoscut in autobiografia sa, care va fi publicata la 9 noiembrie sub titlul "Open: O autobiografie", ca s-a dopat cu metamfetamina in 1997.

Americanul a castigat peste 30 de milioane de dolari in cariera de tenismen si are trecute in palmares 8 titluri de Mare slem. Agassi este casatorit cu fosta tenismena Steffi Graf si au impreuna doi copii. Andre Agassi a cucerit medalia de aur in 1996 la JO de la Atlanta, dar in 1997 nu a castigat niciun turneu important. Urmatorul sau titlu de Mare slem a venit abia in 1999, la Roland Garros, care a fost practic resuscitarea carierei sale, avand in vedere ca in acelasi an cucerea si US Open.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.