Tenismenul spaniol Rafael Nadal, numarul 2 mondial, a declarat ca in momentul in care nu va mai fi in cea mai buna forma va renunta la sportul alb si se va apuca de pescuit, informeaza editia de vineri a cotidianului AS.
"Cand nu voi mai fi in top, ma voi apuca de pescuit. Eu dau totul pe teren, nu se poate altcumva. Aceasta este forma in care eu inteleg sportul, totul sau nimic. In ultima saptamana am reusit in sfarsit sa ma antrenez fara probleme", a spus Rafael Nadal, potrivit NewsIn.

Ibericul si-a anuntat obiectivul din viitorul apropiat: "Anul acesta este imposibil sa revin pe locul 1 in clasamentul ATP, dar nu acesta este obiectivul meu, ci sa joc bine si sa castig turnee".

Nadal a comentat si dezvaluirea lui Andre Agassi ca s-a drogat in 1997: "Daca s-a dopat si ATP l-a acoperit, mi se pare fatal. Sper si vreau sa cred ca nimic din astea nu se intampla acum. Trebuie sa avem un sport curat, iar cei care triseaza trebuie sanctionati".

Rafael Nadal a primit, joi, Premiul Spaniol Universal 2009 acordat de compania Mapfre, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Madrid. Aceasta distinctie a mai fost primita in trecut de Camilo Jose Cela, Placido Domingo, Julio Iglesias sau Miguel Indurain.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.