Dublul campion mondial, Marian Dragulescu, a castigat intrecerea masculina din cea de-a sasea editie a Memorialului Arthur Gander, cu un total de 59.950 puncte
Competitia a avut loc miercuri seara, la Morges, Elvetia, potrivit NewsIn.

In clasament, Dragulescu a fost urmat de olandezul Jeffrey Wammes (59.850), iar pe locul trei s-a clasat bulgarul Jordan Iovtchev (59.250).

La feminin, competitia a fost castigata de elvetianca Ariella Kaeslin (42.400), in timp ce romanca Diana Chelaru (41.950) a ocupat locul doi. Pe pozitia a treia s-a clasat rusoaica Ksenia Semenova (40.450).

Premiul special al Memorialul Arthur Gander, care a constat intr-o evolutie la sol, a fost castigat tot de Romania, prin performanta Dianei Chelaru, care a fost notata cu 13.600. Pe locul doi s-a situat rusoaica Ksenia Semenova, cu 12.900, la egalitate cu germanca Elisabeth Seitz.

Prima editie a Memorialului Arthur Gander a avut loc in 1984, competitia fiind tinuta in amintirea celui care a fost Presedintele Federatiei Internationale de Gimnastica. Gander este cunoscut pentru contributia importanta la regulamentul tehnic din gimnastica masculina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.