Medicii clubului Betis Sevilla au anuntat in urma cu cateva zile ca mai multi jucatori au simptome de gripa porcina, insa nu erau siguri de dignostic, astfel incat au cerut sa se faca mai multe teste, care insa le-au confirmat temerile.
Clubul spaniol a anuntat astazi ca, in urma analizelor efectuate in randul jucatorilor, s-a descoperit ca 6 dintre acestia sufera de gripa porcina. Astfel, echipa ar putea cere amanarea urmatorului meci din liga secunda iberica, informeaza Marca, citeaza NewsIn.

Cei 6 jucatori sunt Sergio Garcia, Arzu, Sunny, Carlos Garcia, Nelson si Israel, ei fiind deja izolati de restul grupului, pentru a preveni si alte contaminari. In urma acestor imbolnaviri, clubul spaniol a anulat toate antrenamentele din aceasta saptamana, iar in perioada urmatoare ar putea cere amanarea partidei din Segunda Division, cu Villarreal B.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.