Desi atacantul roman a fost integralist pentru Fiorentina, in partida cu Genoa, scor 1-2, prestatia sa a fost criticata de presa italiana, fiind de altfel considerat unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren
"Mutu a parut ca se gandeste in alta parte si nu are mintea la jocul cu Genoa. Cu siguranta prestatia sa nu il ajuta pe tehnicianul Cesare Prandelli sa gaseasca o solutie viabila pentru atacul Fiorentinei. La fel de stersi ca si Mutu au fost Jovetic sau Gilardino, cei 'trei tenori' din atacul echipei nereusind mai nimic. In acest joc, orchestra s-au auzit mai bine decat tenorii, care au facut putin zgomot. Ironia este ca Fiorentina a jucat destul de bine, chiar si fara ca acesti 3 oameni sa fie intr-o forma extraodinara", scrie site-ul fiorentinanews.

FirenzeViola noteaza ca Adrian Mutu nu s-a regasit in acest meci si nu a fost ajutat nici de colegii sai din atac, Jovetic si Gilardino, in timp ce ofensiva Fiorentinei a stat pe umerii oamenilor de la mijlocul terenului: "Cu mai mult noroc, Fiorentina ar mai fi putut marca un gol, dar acesta e fotbalul. Echipa a aratat din nou un joc bun, plin de personalitate, iar acum s-a demonstrat inca o data ca rezultatul de la finalul partidelor nu reflecta intotdeauna prestatiile din teren".

Gazzetta dello Sport a amintit de faptul ca Adrian Mutu a reusit sa marcheze 3 goluri intr-un joc din Serie A cu Genoa, disputat sezonul trecut, dar in acest joc nu a excelat.

Intr-un top al notelor primite dupa acest meci, atacantul roman a avut o medie de 5,31, mai slab decat el fiind doar tanarul Jovetic, cu 5,18.
Fiorentina a fost invinsa, miercuri seara, in deplasare de Genoa, scor 2-1, partida ce a contat pentru etapa a 10-a a campionatului italian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.