Internationalul portughez al lui Real Madrid se confrunta in continuare cu probleme medicale la glezna dreapta, revenirea pe gazon, programata pentru partida cu AC Milan, fiind amanata
Astfel, forbalistul este indisponibil pentru returul cu AC Milan, meci din etapa a 4-a a Ligii Campionilor, informeaza AFP.

Golgheterul gruparii din capitala Spaniei a fost supus, miercuri, unui nou control, staff-ul medical al echipei madrilene precizand ca "jucatorul ramane indisponibil cel putin pana saptamana viitoare, cand va efectua noi teste", citeaza NewsIn.

Ronaldo, autorul a noua goluri in actuala stagiune, cinci in Primera Division si patru in Liga Campionilor, s-a accidentat la glezna dreapta in meciul cu Olympique Marseille, disputat la finalul lunii septembrie, in a doua runda a Ligii Campionilor. Ulterior, accidentarea i-a recidivat la data de 10 octombrie, pe cand evolua pentru nationala tarii sale.

Intre timp, Real, invinsa pe teren propriu de AC Milan cu scorul de 3-2, in etapa precedenta din Grupa C a Ligii Campionilor, se va deplasa marti pe San Siro, pentru partida retur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.