Antrenorul formatiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, ca a facut un pariu cu fotbalistii sai ca nu vor mai acumula niciun punct in cele trei etape ramase din Grupa G a Ligii Campionilor, din cauza mentalitatii jucatorului roman care se multumeste cu putin.
"Nu cred ca suntem favoriti la calificarea in primavara europeana. Am facut un pariu cu baietii ca nu vor mai reusi nimic in meciurile ramase din grupa. Cred asta, pentru ca suntem romani si ne multumim cu putin. Sper ca la jocul cu Glasgow sa vina la fel de multi spectatori ca si la meciul cu Stuttgart", a spus Petrescu, potrivit NewsIn.

Unirea Urziceni are patru puncte si ocupa locul 2 in Grupa G a Ligii Campionilor, dupa trei meciuri, iar saptamana viitoare va intalni pe teren propriu pe Glasgow Rangers.

Tehnicianul nu se astepta la scaderea de forma pe care echipa sa o traverseaza in momentul de fata: "A fost o perioada neagra pentru noi, pentru ca acum nu mai suntem nici in Cupa si nu mai avem ce face. In campionat avem timp sa recuperam, sunt convins ca in retur vom arata mai bine. Meciul cu Craiova va fi foarte greu, pentru ca nu am reusit sa-i invingem niciodata pe teren propriu. O echipa mare trebuie sa faca fata in trei competitii, dar nu ma asteptam la aceasta scadere de forma. Nu sunt bucuros ca am iesit din Cupa si ca vom avea meciuri mai putine, preferam sa fim in sferturi. I-am dorit lui Viorel Moldovan sa ia el Cupa si eu campionatul", a afirmat Petrescu.

Capitanul Unirii, George Galamaz, a declarat ca spera ca Dan Petrescu sa piarda pariul facut cu jucatorii: "Speram sa mai facem minimum 4 puncte in grupa. Vom incerca, ne vom lupta, insa va fi foarte greu. De asta meciurile din Liga Campionilor sunt grele, pentru ca aici se pot realiza multe. Vrem sa castigam pariul cu Dan Petrescu si sa-i aratam ca a gresit. Pentru multi vor fi ultimele meciuri in Liga Campionilor, tocmai de aceea vom juca pe viata si pe moarte. Vrem sa cantam si in primavara refrenul acestei competitii".

Dacian Varga este de parere ca pana in acest moment echipa ialomiteana nu s-a facut de ras in cea mai importanta competitie intercluburi a Europei: "Nu suntem invincibili si asta s-a demonstrat in Cupa. Suntem foarte suparati dupa acest insucces, insa speram sa terminam pe locul 2 in Liga Campionilor si punctele din Scotia sa nu fie ultimele. Important este ca nu ne-am facut de ras in Liga Campionilor. Ne dorim sa fie stadionul plin, sau macar sa fie tot atatia cat au fost la partida cu Stuttgart. Speram sa-i facem fericiti pe romani si saptamana viitoare".

Jucatorii campioanei Romaniei si staff-ul tehnic al echipei au participat miercuri la o actiune a unuia dintre sponsorii Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.