Fanii din Ghencea sunt singurii din Europa lasati in afara arenei si fara abonamente, ca urmare a conflictului dintre suporteri si conducere, care a afectat situatia echipei
Conflictul dintre suporteri si conducere afecteaza situatiei Stelei, ros-albastrii inregistrand o singura victorie pe propria arena, dupa sase partide disputate. Dupoa sase meciuri acasa, bilantul bucurestenilor este dezastruos: o victorie, trei remize si doua infrangeri, potrivit Hotnews. La acest palmares slab a contribuit din plin conflictul dintre suporteri si conducere. Revolte asemanatoare s-au inregistrat insa, in ultimul an, si la cluburi mai mari din Europa.
  • AS Roma: Fanii au incendiat magazine din oras si au spart masini. In data de 5 septembrie, sustinatorii Romei au organizat o actiune impotriva conducerii, Roselei Sensi, acestia provocand mai multe daune in capitala Italiei. Cu toate acestea, fanii s-au prezentat linistiti pe Olimpico.

  • FC Liverpool: Afara cu patronii americani. Pe 26 octombrie, suporterii lui Liverpool au organizat un mars de protest impotriva conducerii americane a clubului de pe Anfiel Road. Pana in acest moment, patronii George Gillet si Tom Hicks nu le-au raspuns in niciun fel protestatarilor.

  • Actiuni asemanatoare s-au inregistrat la Bologna si Madrid, acolo unde sustinatorii lui Atletico au ajuns in pragul disperarii ca umare a faptului ca echipa traverseza o perioada de-a dreptul dezastruoasa in Primera Division si Champions League.

  • Politica lui Gigi Becali: afara cu contestatarii, indiferent de pret. In opozitie cu situatia din marile campionate europene, Steaua a interzis suporterilor, aproximativ 2.000 de abonati ai Peluzelor Nord si Sud, sa intre la partida cu Fenerbahce din Europa League, cu toate ca o arena plina inseamna bani in conturi, pe vreme de criza, dar si sustinere pentru echipa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.