Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a trimis, marti, o scrisoare deschisa catre presedintele CCA, Vasile Avram, prin care cere excluderea din arbitraj a centralului partidei cu Gloria Bistrita, Ciprian Dansa, deoarece considera ca arbitrul din Oradea a viciat rezultatul intalnirii.
"Consideram ca rezultatul partidei din cadrul etapei a 11-a a Ligii I, dintre echipele Dinamo Bucuresti si Gloria Bistrita, a fost viciat intr-o maniera flagranta de prestatia descalificanta a brigazii de arbitri. Ca urmare, solicitam Comisiei Centrale a Arbitrilor excluderea arbitrului Ciprian Dansa, care a probat ca nu are calitatile minime pentru exercitarea profesiei de arbitru", a spus Badea, care enumara si cele doua faze incriminate: "In minutul 31, Marius Alexe a fost tras de mana in careu de Madalin Ciuca, iar in minutul 94, Andrei Cristea a fost faultat clar in careu de acelasi Madalin Ciuca".

Arbitrul intalnirii Dinamo-Gloria Bistrita, scor 1-1, Ciprian Dansa, a declarat luni pentru NewsIn ca a gresit cand nu a acordat un penalty gazdelor in prelungirile partidei, la un contact intre Ciuca si Andrei Cristea, si a adaugat ca va suporta deciziile care vor fi luate de CCA impotriva sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.