Vicepresedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a afirmat luni ca mijlocasul englez David Beckham va evolua cu siguranta, din luna ianuarie, pentru echipa italiana, sub forma de imprumut, informeaza editia online a Gazzetta dello Sport.
Oficialul formatiei din Milano afirmase ultima data ca englezul legitimat la LA Galaxy va ajunge la echipa in proportie de 95%. "Acum este suta la suta sigur. Singurul lucru care lipseste este sa semneze actul", a spus Galliani, potrivit NewsIn. Beckham poate sa evolueze pentru AC Milan din ianuarie pana in mai, la finalul sezonului, la fel cum a facut si in acest an.

Mijlocasul englez in varsta de 34 de ani vrea sa joace in Europa pentru a avea sanse sa evolueze cu echipa nationala a Angliei la Campionatul Mondial din 2010.

Galliani a precizat ca obiectivul echipei este ocuparea unuia dintre primele trei locuri la finalul campionatului. "Acest nu inseamna ca nu ne propunem sa ajungem mai sus de locul 3. Avem nevoie de calificarea in Liga Campionilor, unde vrem sa ajungem cat mai repede. Ii avem in atac pe Pato si Ronaldinho, apoi pe Verdi si Abate, iar tot acolo pot juca Seedord sau Di Gennaro. Huntelaar ramane la noi, nu vrem sa-l vindem", a explicat acesta.

AC Milan ocupa locul 6 in Serie A, cu 15 puncte dupa 9 etape.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.