Liga Profesionista de Fotbal a convocat luni cluburile din Liga I pentru Adunarea Generala ordinara de alegeri, de la 16 noiembrie, in care vor fi alesi noul conducator al forului si cei doi vicepresedinti, informeaza site-ul oficial al LPF.
Adunarea Generala ordinara de alegeri a LPF va avea loc de la ora 11:00, la sediul forului si va avea pe ordinea de zi alegerea presedintelui, dar si a celor doi vicepresedinti. Dupa aceea, noul presedinte al forului va numi secretarul general si directorul economic, iar cei doi vor fi validati de membrii Adunarii Generale.

Membrii afiliati ai LPF pot propune candidati pentru functia de presedinte cu cel putin 15 zile inainte de data alegerilor, iar aceste propuneri trebuie insotite de semnatura candidatului si de programul sau strategic privind organizarea LPF. Presedintele forului va fi ales pentru un mandat de 4 ani, iar conducatorul in functie, respectiv Dumitru Dragomir, poate candida pentru un nou mandat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.