Medicul lui Albacete, Gabino Marin, si fizioterapetul aceleiasi echipe, Manuel Bleda, au salvat un cetatean german care suferise un infarct in avionul cu care formatia se intorcea din deplasarea de la Las Plamas, acolo unde au invins gruparea locala cu scorul de 4-0.
Gabino Marin si Manuel Bleda au observat ca unul dintre pasageri a suferit un atac de cord si, cu ajutorul truselor de prim ajutor din avion, au reusit sa il stabilizeze, relateaza NewsIn citand cotidianul spaniol Marca.

"I-am dat niste pastile, i-am facut o injectie si am reusit sa il stabilizam. Apoi am vorbit cu comandantul zborului si i-am spus ca ar fi mai bine sa aterizam mai devreme, pentru ca pacientul sa poata fi preluat de o ambulanta, lucru care s-a si intamplat. Este vorba de un pasager german, care nu vorbea decat limba lui si nu ne puteam intelege deloc. Asta a facut si mai grea interventia pe care am avut-o", a spus Manuel Bleda.

Medicul si fizioterapeutul au precizat ca, dupa ce au ajuns la destinatie, au sunat pentru a afla starea pasagerului german si li s-a spus ca acesta este stabil si se afla in afara oricarui pericol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.