Patronul Rapidului a declarat duminica, dupa derby-ul cu Steaua, ca este multumit de egalul obtinut de giulesteni in deplasare, chiar daca si-ar fi dorit mult o victorie pe terenul rivalilor.
"A fost un rezultat echitabil. Rapid a avut o prima repriza mai buna, Steaua pe cea de-a doua. Fotbalul este trist fara spectatori, nu exista motivatie pentru fotbalisti si nu e nici presiune. Mijlocasii laterali au prins o zi mai slaba la Rapid, se vede lipsa lui Cesinha. Trebuie sa se intoarca cat mai repede. Nu am avut incredere si nu am avut nici o organizare foarte buna. Mi-as fi dorit sa castigam, dar asta este, e bun si un punct, il punem la zestrea noastra acolo. De sapte ani tot plecam neinvinti din Ghencea", a adaugat Copos, relateaza NewsIn.

Gigi Becali a avut la randul sau ceva de spus, "Sa zici mersi pentru egalul asta, ca nici nu ati ajuns la poarta. Esti norocos. Brunetii au avut noroc azi", i-a transmis Becali lui Copos la iesirea din tribuna, in timp ce acesta oferea declaratii presei.

Steaua si Rapid au incheiat duminica la egalitate, scor 1-1, derby-ul din etapa a 11-a, rezultat in urma caruia Mihai Stoichita ramane neinvins in Liga I pe banca stelistilor, in timp ce giulestenii au inregistrat prima remiza din actuala editie a primului esalon. In urma acestui rezultat, Steaua si Rapid au ramas la egalitate in clasament, cu cate 19 puncte, pe locurile 3 si 4, giulestenii fiind avantajati de golaverajul net superior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.