Tehnicianul Florin Marin a declarat ca si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu Ceahlaul, mentionand ca a decis sa plece de la formatia din Piatra Neamt pentru binele echipei.
"Am avut o discutie cu domnul Stefan si, pe cale amiabila, mi-am reziliat contractul cu Ceahlaul, pentru binele echipei. Dupa meciul cu Unirea Alba Iulia am avut o analiza a rezultatelor echipei cu conducerea dministrativa. Apoi, acasa, la Bucuresti, am aflat azi de demisia secunzilor mei. In aceste conditii, am decis ca e mai bine sa ma retrag, intrucat nu pot lucra de unul singur", a declarat Florin Marin, duminica, pentru NewsIn.

Presedintele Consiliului de Administratie al clubului, Viorel Mestecaneanu, l-a rugat pe secundul Costel Ilie sa conduca antrenamentul de luni al Ceahlaului, intrucat Gheorghe Stefan spera sa instaleze noul antrenor in cursul zilei de marti.

Ca cateva ore inainte, antrenorii secunzi Mihai Ionescu, Costel Ilie si Radu Lefter si-au depus demisiile dupa sedinta de refacere programata duminica, la pranz.

"Sunt in discutii la Bucuresti si sper ca in cel mai scurt timp sa avem antrenor", a declarat presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan.

Surse din cadrul clubului spun ca pe lista lui Stefan se afla si numele antrenorilor Cristiano Bergodi si Cristian Dulca.

In ultima etapa de campionat, Ceahlaul a remizat sambata pe propriul teren cu Unirea Alba Iulia, scor 1-1.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.