Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca suporterii care l-au injurat pe durata meciului cu Fenerbahce "au fost atrasi in capcana, scanati si inregistrati de camerele video", motiv pentru care nu vor mai putea intra la meciurile ros-albastrilor de pe teren propriu.
"Gata, in Ghencea s-a terminat cu huliganismul! Cei care m-au injurat si jignit la meciul cu Fenerbahce au fost atrasi in capcana, au numele scanate in baza de date, au fost filmati si acum sunt interzisi pe stadion. O sa vada lumea ce galerie frumoasa va avea Steaua, cu studenti, elevi, pensionari si tineri care se vor tine de mana cu prietenele lor. Nu imi este teama ca vor aparea altii in locul celor care vor fi interzisi pe stadion daca ma vor mai injura", a spus Becali pentru NewsIn.

Reactia patronului Stelei vine ca urmare a faptului ca la meciul cu Fenerbahce a fost injurat si jignit pe toata durata partidei de suporterii de la Peluza Nord si cei de la Tribuna a II-a.

In urma evenimentelor petrecute la meciul cu Fenerbache, au fost aplicate zece sanctiuni contraventionale in cuantum total de 600 de lei. Astfel, trei persoane au fost sanctionate contraventional, cu avertisment scris, pentru ca au incercat sa patrunda in incinta arenei sportive cu documente de acces individualizate, care nu le apartineau si care, potrivit normelor stabilite de organizator, pot fi folosite doar de catre titular. O persoana a fost sanctionata cu avertisment scris pentru apelarea in mod repetat la mila publicului.

Alte doua persoane au fost sanctionate contraventional, cu amenda de 160 de lei, pentru ca au incercat sa patrunda in incinta arenei sportive cu documente de acces individualizate care nu le apartineau. O persoana a fost sanctionata contraventional, cu avertisment scris, si interzicerea accesului la jocurile sportive de fotbal pe o perioada de 6 luni, pentru incercarea de a patrunde in incinta arenei sportive prin escaladarea gardului imprejmuitor.

Totodata, o persoana a fost sanctionata contraventional, cu amenda in cuantum de 40 de lei, pentru incercarea de a patrunde in incinta arenei sportive prin escaladarea gardului imprejmuitor.

Doi spectatori au fost sanctionati contraventional, cu amenda in cuantum de 400 de lei, pentru afisarea unui banner cu inscriptia "Vinde, pleaca, mori", la adresa finantatorului Gigi Becali.

Steaua a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de gruparea turca Fenerbahce Istanbul, intr-un meci din etapa a 3-a a Ligii Europa, si se afla pe ultimul loc in clasamentul Grupei H, cu doar doua puncte acumulate si cu niciun gol inscris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.