Tehnicianul lui Dinamo, Ion Marin, si-a reziliat contractul cu formatia ros-alba, deoarece s-a decis sa dea curs unei oferte din strainatate primite in ultima perioada, informeaza site-ul oficial al clubului.
"Vreau sa multumesc clubului pentru intelegere, pentru sustinerea de care am avut parte in aceasta perioada. In urma cu o luna am primit o oferta de a antrena in strainatate, iar azi-noapte, dupa meciul de la Istanbul, am hotarat sa dau curs acestei propuneri. Rezilierea contractului cu Dinamo s-a facut pe cale amiabila, cu acordul ambelor parti. Jucatorilor si staff-ului tehnic le multumesc pentru gestionarea buna a acestei perioade si ma refer aici la programul de pregatire, la organizarea jocurilor", a spus Marin, potrivit NewsIn.

Fostul antrenor le doreste succes jucatorilor dinamovisti in indeplinirea obiectivelor din acest sezon: "Le doresc dinamovistilor mai mult noroc decat am avut la Istanbul. Sunt sigur ca, uniti, vor putea face fata campionatului, Cupei Romaniei si nu in ultimul rand in a doua jumatate a parcursului in Liga Europa. Sunt convins ca adevaratii fani dinamovisti vor reveni alaturi de echipa si o vor sustine neconditionat".

Tehnicianul l-a inlocuit in urma cu o luna pe Dario Bonetti si a debutat pe banca tehnica a lui Dinamo in meciul de pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-1. El i-a mai pregatit pe ros-albi in alte doua meciuri, cu FC Brasov, scor 1-0, in etapa a 10-a, si cu Galatasaray, scor 1-4, in Grupa F a Ligii Europa.

Presa din Romania a vehiculat ca Marin va prelua echipa araba Al-Ettifaq.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.