Fotbalistii echipei din liga secunda, FC Ages, refuza sa se prezinte la antrenamente pentru ca nu si-au primit drepturile salariale de mai bine de 3 luni, transmite corespondentul NewsIn.
"Nu este o situatie fericita la echipa, pentru ca nu ne-am antrenat deloc in aceasta saptamana din cauza ca nu au fost platite salariile restante. Este vorba de doua salarii plus primele din returul sezonului trecut", a declarat antrenorul Ionut Badea, care spera insa ca jucatorii sa revina la pregatire pentru ca sambata trebuie sa joace in campionat cu Dacia Mioveni.

In afara de jucatori, nici antrenorii primei echipe impreuna cu alti 10 tehnicieni de la Centrul de copii si juniori nu si-au primit salariile pe lunile august si septembrie.

Situatia financiara de la formatia din Trivale a inceput sa se deterioreze dupa ce finantatorul Cornel Penescu a fost arestat in dosarul de coruptie din arbitrajul romanesc. De formatie s-au ocupat fiul si fratele acestuia, Andrei si Ioan Penescu, dar cei doi nu au reusit sa gestioneze situatia.

Cornel Penescu este cercetat in prezent in 4 dosare penale, in toate fiind acuzat de coruptie. Penescu a fost trimis in judecata de DNA Pitesti la data de 25 iunie, impreuna cu fostul sef al CCA, Gheorghe Constantin, directorul de relatii internationale din cadrul FRF, Florin Prunea, dar si cu alti 11 inculpati printre care 5 arbitri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.