Fostul campion olimpic, Evgheni Plusenko, a anuntat ca va reveni in competitiile oficiale la Grand Prix-ul de la Moscova, care este programat sambata si duminica, informeaza cotidianul L'Equipe.
"Nu sunt inca gata sa patinez la Jocurile Olimpice de la Vancouver, dar am lucrat mult ca sa imi recapat forma. Mai am inca de munca astfel incat sa ma pot bate pentru titlul olimpic. Grand Prix-ul de la Moscova este o etapa importanta pentru mine. E o sansa importanta sa patinez in fata fanilor mei, dar nu e un eveniment decisiv care sa spuna daca sunt la cel mai bun nivel. Este doar o etapa in pregatirea mea", a explicat Plusenko, potrivit NewsIn.

Plusenko (26 de ani) are trecute in palmares un titlu olimpic la Torino in 2006, 3 titluri mondiale si 5 titluri europene. Rusul a luat o pauza din competitii imediat dupa Olimpiada de la Torino, pentru ca in martie 2009 sa isi anunte revenirea.

Plusenko va fi antrenat in continuare de Alexei Misin. Plusenko este cunoscut pentru faptul ca este printre putinii patinatori care poate efectua pirueta Biellmann si a fost primul care a efectuat saritura cu cvadruplu toe loop - triplu toe loop - dublu loop (4-3-2).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.