Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca detine informatii ca unii dintre suporteri vor incerca sa comita mai multe acte huliganice la meciul cu Fenerbahce si de aceea le-a transmis fanilor sa vina la stadion cu trei ore inainte, deoarece vor exista mult mai multe filtre de control.
"La acest meci, toti suporterii trebuie sa vina cu trei orie inainte de inceput, pentru ca vor fi controale riguroase. Am informatii ca o parte dintre fani s-au inteles si au facut niste strategii, dar nu o sa le mearga. Vor sa forteze portile, sa arunce cu coji de banane, sa scandeze injurii rasiste la adresa jucatorilor lui Fenerbahce, dar nu vor reusi, le promit eu. Azi, a fost o sedinta la stadion, intre toti de la club si autoritati. Organele statului sunt la curent cu ce fac acesti oameni, iar cei care fac acte huliganice vor fi trimisi in judecata", a spus Becali, potrivit NewsIn.

Oficialul gruparii din Ghencea a dezvaluit ca a luat deja legatura cu forurile mondiale pentru ae anunta de intentia fanilor. "Am instiintat UEFA si FIFA cu o scrisoare in care am explicat ce intentie are aceasta mana de suporteri, iar FIFA ne-a mai trimis un agent de securitate la meci. A venit sa se informeze ca nu clubul e de vina, nu el are probleme de organizare. Nu au cum sa ne suspende terenul din nou, azi vom face inca o scrisoare prin care anuntam intentiile lor in legatura cu bannerele si cojile de banane", a punctat acesta.

Gigi Becali afirma ca isi va suplimenta garda de corp dupa ce a fost amenintat cu moartea de fani si spune ca acestia din urma mai au o singura sansa sa se reabiliteze. "Am vazut banner-ul ala la meciul cu Iasi, ca angajeaza lunetist. De maine, voi merge cu SPP. Le-am spus ca sunt amenintat cu moartea si voi fi protejat. Sunt de acord sa fiu contestat, dar in mod democratic. Ii las sa ma injure, dar numai la pauza, inainte si dupa meci, fiindca altfel demoralizeaza jucatorii. Am facut deja destui pasi inapoi. Nu spun ca e ultimul avertisment, dar e penultimul. Oricum, trebuia sa inchid de multa vreme Peluza Sud", a mai afirmat patronul Stelei.

In incheiere, Becali a mai precizat ca a oferit gratuit 600 de bilete studentilor, 600 elevilor si 300 pensionarilor pentru partida cu Fenerbahce.
Partida dintre Steaua si Fenerbahce, din Grupa H a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20:00, pe stadionul din Ghencea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.