Mijlocasul Universitatii Craiova, Eugen Trica, a fost suspendat doua etape de Comisia de Disciplina in urma incidentului in care jucatorul a incercat sa-l bruscheze pe centralul Alexandru Deaconu in meciul de la Ploiesti, transmite corespondentul NewsIn.
"Doua etape de suspendare este o decizie corecta, e o invatatura de minte pentru mine. O sa suport consecintele si sper sa ma revansez in meciul de la Urziceni, in care voi reveni. Regret incidentul, voi fi alaturi de baieti in urmatoarele doua partide. Sunt convins ca se vor descurca bine si fara mine", a spus pentru NewsIn Eugen Trica.

In minutul 86 al partidei de la Ploiesti, Trica l-a faultat la mijlocul terenului pe Seto, iar arbitrul Deaconu i-a atras atentia pentru interventia sa. Mijlocasul oltean a protestat si a primit cartonasul galben, iar mai apoi a incercat sa-l loveasca pe Deaconu, care a luat in cele din urma decizia de a-i acorda direct cartonasul rosu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.