Atacantul Adrian Mutu a fost considerat unul dintre cei mai buni oameni ai Fiorentinei in jocul de marti cu Debrecen din Liga Campionilor, scor 4-3, iar presa italiana a scris despre roman ca acesta a redevenit omul providential pentru formatia din Florenta.
"Mutu a redevenit 'Fenomenul', iar Fiorentina zboara in Liga Campionilor. Formatia din Florenta a reusit a doua victorie consecutiva in grupele ligii si si-a consolidat pozitia a doua, care ar duce-o in optimile competitiei. Pe stadionul Ferenc Puskas, formatia viola s-a impus in fata lui Debrecen, condusa de Adrian Mutu, care a revenit la cel mai inalt nivel: pentru roman o 'doppietta' si o pasa de gol", noteaza Calciomercato, citata de NewsIn.

"Super Mutu",
a titrat Gazzetta dello Sport, care sustine: "Fiorentina a obtinut 3 puncte de aur in Ungaria, dar pentru gruparea viola a mai existat un succes, iar acesta are un nume: Adrian Mutu, cel care a devenit protagonistul serii dupa ce a marcat doua goluri si a mai dat o pasa decisiva. A facut un meci mare, desi are unele probleme de ordin psihic si se afla cu sabia lui Damocles deasupra capului (datoria de 17 milioane de euro pe care o are fata de Chelsea)".

Editia regionala a cotidianului Corriere della Serra mentioneaza ca Mutu a aratat clasa si personalitate in victoria cu Debrecen: "A fost din nou el, 'Fenomenul' roman, cel care a incantat fanii italieni care au fost in Ungaria. A reusit o dubla si o pasa de gol pentru colegul Alberto Gilardino".

Site-ul Violanews scrie ca seara din Ungaria a fost perfecta pentru Fiorentina, iar principalul artizan al victoriei a fost internationalul roman: "Pe stadionul Ferenc Puskas, romanul Adrian Mutu a renascut. Intr-o minunata seara europeana pentru Fiorentina, steaua lui Adrian a stralucit cel mai puternic. Atacantul a revenit cu o dubla si o pasa de gol pentru Gilardino".

Romanul a fost laudat si de ziarele din Ungaria, care i-au acordat pentru prestatia sa note intre 7,5 si 8, el fiind considerat unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, alaturi de Gilardino si Santana.

Adrian Mutu a fost titular pentru Fiorentina in partida cu Debrecen, scor 4-3, din Liga Campionilor, iar romanul a reusit sa marcheze doua goluri si a mai dat o pasa decisiva pentru Alberto Gilardino. Italienii se afla pe locul secund in Grupa E, cu 6 puncte, in timp ce primul loc este ocupat de Olympique Lyon (9p). Pe pozitia a treia se afla Liverpool (3), iar ungurii de la Debrecen sunt pe ultima pozitia, fara niciun punct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.