Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti a remis un comunicat prin care atrage atentia fanilor sa nu dea curs invitatiei clubului de a-si recupera banii platiti pe abonamente, dupa scandalul de la meciul cu Gloria Bistrita, intrucat, in opinia AISS, acestea sunt valabile.
"Rugam toti suporterii abonati la peluze, indiferent daca au putut sa-si achizitioneze bilete sau li s-a interzis acest lucru, sa nu dea curs invitatiei clubului Steaua de a-si recupera banii platiti pe abonamente pentru ca, potrivit legilor romane in vigoare, abonamentele de la peluze sunt inca valabile, intrucat clubul Steaua nu a efectuat nicio formalitate ceruta de lege pentru a inceta in mod unilateral contractul dintre club si suporter", se arata in comunicatul AISS, citat de NewsIn.

De asemenea, instiintarea oficiala explica suporterilor Stelei de ce abonamentele sunt inca valabile: "Pana la notificarea individuala a fiecarui abonat interzis - lucru ce trebuie efectuat prin scrisoare sau orice alt mesaj individualizat care sa contina numele acelui abonat - contractele sunt valabile, impreuna cu abonamentele aferente. Daca suporterii sunt de acord sa primeasca inapoi pretul abonamentelor, doar in acest caz Steaua ar putea sustine in mod legal ca abonamentele au fost anulate prin acordul dintre suporteri si club".

In urma injuraturilor si triviliatatilor scandate impotriva adresa sa pe parcursul meciului Steaua-Gloria Bistrita, patronul Gigi Becali a anuntat ca va anula toate abonamentele emise la inceputul sezonului la peluze, iar pe viitor va scoate la vanzare abonamente care vor costa un leu si vor putea fi achizitionate doar de fanii care nu se afla consemnati in baza de date a clubului pentru comportament huliganic. [Becali anuleaza abonamentele la peluza]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.