Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat agentiei NewsIn, ca este optimist in ceea ce priveste sansele ca gruparea din Ghencea sa se impuna in meciul cu Fenerbahce, mai ales ca ros-albastrii au un moral bun dupa victoria cu Politehnica Iasi.
"Am auzit ca Fenerbahce a pierdut in campionat, iar noi am castigat la Iasi intr-o maniera care a aratat ce forta avem si mai ales ca traversam o forma foarte buna. Am ceva emotii legate de acest meci, dar nu-mi fac probleme, ii batem pe turci, i-am batut mereu de-a lungul istoriei neamului nostru", a spus Becali.

"Acum simt o echipa a Stelei mai puternica, cu toate ca ne mai lipsesc niste rotite de la masinarie, Tanase, Stancu, Ovidiu Petre si Emeghara", a incheiat finantatorul ros-albastrilor.

Steaua va intalni Fenerbahce, joi, de la ora 20:00, in etapa a 3-a a Ligii Europa.

Cele doua echipe s-au mai intalnit in primul tur al Cupei UEFA (actuala Liga Europa), editia 1997-1998, cu Mihai Stoichita pe banca tehnica. Ros-albastrii s-au calificat in faza urmatoare a competitiei datorita victoriei din deplasare, scor 2-1, si a remizei albe obtinute la Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.