Atletii Jon Fenlon (26 de ani), Daniel Landon (36 de ani) si Rick Brown (65 de ani) au murit duminica in timp ce participau la maratonul de la Detroit, cauzele fiind inca necunoscute, informeaza cotidianul Marca.
Primul care a cazut a fost Daniel Landon, in jurul orei 9:02, intre kilometrii 17 si 19, in timp ce Rick Brown a lesinat cam in aceleasi circumstante cinci minute mai tarziu, urmat la un minut de Jon Fenlon, care era deja la jumatatea maratonului, relateaza NewsIn.

Inca nu se stie daca Brown si Langdon participau la semimaraton sau la maraton. Conform organizatorilor, cei trei au primit ingrijiri medicale imediat.

Ultimul deces la maratonul de la Detroit a fost in 1994, cand un barbat de 42 de ani a murit in urma unui infarct dupa ce alergase mai bine de 32 de kilometri.

La editia din 2009 a maratonului de la Detroit au fost prezenti peste 19.000 de sportivi, fiecare dintre ei prezentand un certificat medical in momentul inscrierii in competitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.